Whaaah!! Ik heb het gedaan!!

Ik heb er lang over gedacht. Maar uiteindelijk heb ik het dan toch gedaan! Het kriebelde zo erg om er weer eens op uit te gaan! Ik heb voor mezelf en Noah een ticket naar Valencia geboekt!

Tot nu toe ben ik regelmatig alleen op reis gegaan met Noah. Hoewel, we reisden met z’n tweeën, maar tijdens het verblijf waren we bijna nooit alleen. Alleen een paar nachtjes vorig jaar in Griekenland toen we op de familie van Geraint wachtten.

In het voorjaar kriebelde het al heel erg en dubte ik al om een ticket naar Bali te boeken. Maar 16 uur in een vliegtuig met een peuter van twee jaar lijkt me nog iets te veel van het goede. Het chaotische verkeer en de zwerfhonden was ik ook nog niet vergeten.

Valencia in Spanje stond ook al een tijd hoog op mijn verlanglijstje. Bovendien is het een mooie stad waar je met een kind veel kunt doen en ligt Valencia aan zee. De reiskriebels gierden door mijn lichaam en ik ben aan het uitzoeken gegaan. Qua data was ik flexibel dus ik heb nu een week in de meivakantie geboekt! Nu nog een Airbnb!

Ik vind het helemaal spannend! Het reizen is op zich is niet zo eng meer, dat heb ik nu zó vaak gedaan! Alleen met mijn kind, een week lang, in een vreemde stad…. Misschien moet ik die gedachte gewoon loslaten! Ik ben nu ook altijd alleen met mijn kind en dat gaat ook goed, dus zal het in Valencia ook wel goedkomen!

Het mooie plannen maken voor in Valencia kan beginnen!!! Wiehoeh!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s