Paraplubuggy en take-away thee gaan echt wél samen!

Hoe meer je alleen reist met een baby of peuter, hoe meer handige ideetjes je krijgt!

Je komt er bijvoorbeeld achter dat als je zo’n paraplubuggy hebt het bijna onmogelijk is een kopje koffie te kopen mee te nemen naar een bankje en daar op te drinken. Puur en alleen al om het feit dat je twee handen nodig hebt om die buggy vooruit te krijgen (althans, die van mij🙈)

Ik liep hier vooral op het vliegveld tegen aan. Zelfs die kartonnen bekertjes met een dekseltje daar klotst je thee of koffie uit (om nog maar te zwijgen over een kopje met een schoteltje).

Dus ik ben op zoek gegaan naar een goede isolerende drinkbeker met deksel die niet lekt! Omdat snel op Schiphol te vinden bleef Starbucks als enige optie over.

Tegenwoordig haal ik na de douane een kop thee, lopen we naar het speelvliegtuig waar Noah los op gaat en ondertussen geniet ik van een lekker theetje. Mooie bijkomstigheid is dat ik door deze beker een stuk minder kartonnen bekertjes met dekseltje gebruik.

Bovendien levert het me extra op dat ik nu vaak thuis al een kopje koffie of thee zet en dan onderweg in de tram of waar dan ook alvast wat kan drinken😃

Nav de uitzending van Radar bleek die van de Hema heel erg goed te zijn, dus dat wordt m’n volgende!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s